Prezidium hevederzár

Prezidium hevederzár

A Prezidium hevederzár egy-, kétszárnyú valamint garázsajtóra bármilyen ajtóvastagság és falkialakítás esetén jól felszerelhető. Alapfelszereltségben Titan k1-es típusú fúrásvédett betétet tartalmaz, de kívánság szerint más márkájú betéttel is szerelhető. A cilinderbetétet speciális felfogatása miatt törés és maghúzás ellen is védett. A zár főbb jellemzői közé tartozik még, hogy jobbra és balra 3-3 csap megy ki, így egyszerre hat ponton fog. A zárnyelvek két kulcsfordítás alatt mindkét oldalon 11 cm-ert mennek ki a zárszerkezetből. Üvegezett bejárati ajtó esetén a hevederzár belső törésvédelemmel is ellátható, így megakadályozható a betét eltörése az ablakon keresztül. Egyedi méretben és színben is elkészítjük.

Típusai:

vízszintes egyszárnyú hevederzár függőleges egyszárnyú hevederzár egyszárnyú kereszt hevederzár
vízszintes
egyszárnyú hevederzár
függőleges
egyszárnyú hevederzár
egyszárnyú
kereszt hevederzár

kétszárnyú félhevederzár kisdupla kétszárnyú hevederzár
kétszárnyú
félhevederzár
kétszárnyú
kisdupla hevederzár
kétszárnyú kereszt hevederzár
kétszárnyú
kereszt hevederzár
Biztibuk hevederzár

Biztibuk hevederzár

Alap kivitelben fúrás, letapogatás, savazás ellen védett zárbetéttel rendelkezik amelyet kívülről egy törés, maghúzás és fúrás ellen védő ház vesz körbe. Belső törésvédelemmel is ellátható.

Típusai:

Pécsi hevederzár

Pécsi hevederzár

Olcsóbb kivitelű hevederzár 40mm x 20mm-es zártszelvényből. Fehér és barna színben rendelhető különböző mínőségű betétekkel. Üvegezett ajtó esetén belső törésvédelemmel szintén ellátható.

Típusai:

Gordiusz védőpajzs

Gordiusz védőpajzs hevederzárhoz

Hevederzárainkhoz is ajánljuk az általunk kifejlesztett és szabadalmaztatott Gordiusz védőpajzsot, amely szinte minden ismert betörési módszer ellen hatékony védelmet biztosít (fúrás, törés, fésüs rezegtetés, kopogtató módszer, ragasztás, maghúzás, átütés, savazás, és egyéb rongálási kísérletek).

Kapcsolódó oldalak:

Partnereink: