Gordiusz pajzs működése

Az általunk kifejlesztett, szabadalmaztatott és gyártott Gordiusz védőpajzs szinte minden ismert betörési módszer ellen hatékony védelmet biztosít (fúrás, törés, fésüs rezegtetés, kopogtató módszer, ragasztás, maghúzás, átütés, savazás, és egyéb rongálási kísérletek ellen). Alkalmazható páncélajtók, hevederzárak, bevésőzárak, valamint minden típusú biztonsági zár legtámadhatóbb pontjának, a külső kulcsnyílásának védelmére.

Gordiusz pajzs kulcsa

A Gordiusz pajzs kulcsa

A rozsdamentes vagy késacélból készült védőlemezzel ellátott zárszerkezet teljes körű biztonságot nyújt. Speciális, csak a gyártónál másolható kulcsa 6+1 csappal 6 millió variációs lehetőséget biztosít. Egyszerre több zár együttes védelmére is alkalmas.

Hogyan működik a Gordiusz pajzs:

A kulcslyuk előtt található rozsdamentes vagy késacél lemezt, csak a Gordiusz pajzshoz adott biztonsági kulcs segítségével lehet eltolni és így a zárszerkezethez hozzáférni. A védőpajzs reteszelő szerkezete szabadalmaztatott módon csapágygolyókkal működik, így ellenáll a legújabb betörési módszereknek is, úgy mint a kopogtatás és a beragasztás.

A Gordiusz pajzs használata egyszerű, az alábbi lépésekből áll:

  1. A Gordiusz pajzs kulcsát a nyílásba helyezve el kell tolni a védőlemezt.
  2. A mögötte található védett zárszerkezetett ki kell nyitni vagy be kell zárni.
  3. A kulcs segítségével vissza kell zárni a Gordiusz pajzsot, hogy újból védelmet biztosítson.

Gordiusz pajzs bemutatása:

Gordiusz pajzs típusai:

Gordiusz pajzs hevederzárhoz

Gordiusz pajzs csapdás nyelvvel ellátott bevéső zárhoz

Gordiusz pajzs kiegészítő zárakhoz


Gordiusz pajzs páncélajtóhoz

Kapcsolódó oldalak:

Kiemelt információk:

Miért ragasztják be a zárakat?

2010.01.15.
zár beragasztás Erre a kérdésre kétféle választ lehet adni:

1. Beragasztásos betörési módszer: Ha a betörő mindenképpen be szeretne jutni egy kiszemelt lakásba, és úgy ítéli meg, hogy kockázatos az ajtó feltörése akkor trükkhöz folyamodik...

Figyelem, itt a legújabb betörési módszer!

2010.01.15.
Kopogtató módszerA kopogtató módszer egy olyan Nyugat-Európában kifejlesztett és sajnos az Interneten is terjedő új betörési forma, amellyel a cilinderbetétek 90%-a mindenféle rongálás illetve külsérelmi nyom nélkül könnyedén nyitható...
Partnereink: